Entext inženjering

Entext inženjering

Naše aktivnosti su usredsređene na izgradnju, inženjering i razvoj nekretnina. Nastali smo spajanjem dvije renomirane kompanije W.D. CONCORD WEST D.O.O. Beograd (Srbija) i ENTEKST D.O.O. Podgorica (Crna Gora) sa željom da se u potpunosti ispune svi zahtjevi tržišta u Crnoj Gori.

ENTEXT Crna Gora

ENTEKST nudi profesionalnu uslugu koja nadgleda planiranje, projektovanje i izgradnju projekta, od početka do kraja. Mi možemo pružiti iskusni menadžment tim za upravljanje kako bismo upravljali aktivnostima u vezi sa predkonstrukcijom, nabavkom, izgradnjom, funkcionalnom proverom, unapred puštanjem u rad, puštanjem u rad, završetkom MEP-a i uspješnim pokretanjem projekta. Sastavni dio ovog pristupa je nezavisno nadgledanje kritičnih zadataka i akcija, uključujući kompletno posmatranje i detaljno izveštavanje od strane kvalifikovanog inspektora kako bi se osigurala usklađenost sa važećim projektnim dokumentima i kodovima. Mi smo orijentisani na rezultate i ekonomični.

W.D. CONCORD WEST Srbija

W. D. Concord West d.o.o je kompanija osnovana 2010. godine u opštini Palilula u Beogradu. Konstantnim radom izrasli smo u lidersku kompaniju koja okuplja stručnjake različite kvalifikacione strukture i broji više od 170 zaposlenih. Razvili smo svoje usluge kroz različite grane građevinarstva, gde primat držimo u oblasti visokogradnje. Opširnije o W. D. Concord West poslovanju pogledajte u rublikama USLUGE I PROJEKTI. Cilj kompanije W. D. Concord West d.o.o je da svaki završeni projekat dobije funkcionalnu celinu, kao i da investitori uvek budu zadovoljni krajnjim rezultatom i da to bude naš najbolji marketing.

Želite da ugovorite sastanak?

O nama

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form,img title by injected humour.

Adresa

Cetinjski Put bb
81000 Podgorica
Crna Gora

Ponedjeljak - Petak: 8 -17.00
Subota: 8 - 14.00
+382 20 260 831