Entext inženjering

Entext inženjering

Naše aktivnosti su usredsređene na izgradnju, inženjering i razvoj nekretnina. Nastali smo spajanjem dvije renomirane kompanije W.D. CONCORD WEST D.O.O. Beograd (Srbija) i ENTEXT D.O.O. Podgorica (Crna Gora) sa željom da se u potpunosti ispune svi zahtjevi tržišta u Crnoj Gori.

ENTEXT Crna Gora

ENTEXT nudi profesionalnu uslugu koja nadgleda planiranje, projektovanje i izgradnju projekta, od početka do kraja. Mi možemo pružiti iskusni menadžment tim za upravljanje kako bismo upravljali aktivnostima u vezi sa predkonstrukcijom, nabavkom, izgradnjom, funkcionalnom proverom, unapred puštanjem u rad, puštanjem u rad, završetkom MEP-a i uspješnim pokretanjem projekta. Sastavni dio ovog pristupa je nezavisno nadgledanje kritičnih zadataka i akcija, uključujući kompletno posmatranje i detaljno izveštavanje od strane kvalifikovanog inspektora kako bi se osigurala usklađenost sa važećim projektnim dokumentima i kodovima. Mi smo orijentisani na rezultate i ekonomični.

W.D. CONCORD WEST Srbija

W. D. Concord West d.o.o je kompanija osnovana 2010. godine u opštini Palilula u Beogradu. Konstantnim radom izrasli smo u lidersku kompaniju koja okuplja stručnjake različite kvalifikacione strukture i broji više od 170 zaposlenih. Razvili smo svoje usluge kroz različite grane građevinarstva, gde primat držimo u oblasti visokogradnje. Opširnije o W. D. Concord West poslovanju pogledajte u rublikama USLUGE I PROJEKTI. Cilj kompanije W. D. Concord West d.o.o je da svaki završeni projekat dobije funkcionalnu celinu, kao i da investitori uvek budu zadovoljni krajnjim rezultatom i da to bude naš najbolji marketing.

Želite da ugovorite sastanak?

About Us

Nudimo usluge nadgledanja, planiranja, projektovanja i izgradnju projekata, od početka do kraja. Iskusni menadžment tim pruža usluge rukovođenja aktivnostima pripremnih radova, nabavkom, izgradnjom i tehničkim prijemom.

Address

Mihaila Lalića br.12
81000 Podgorica
Crna Gora

Ponedjeljak - Petak: 08:00 – 16:00
Subota: 08:00 – 14:00
+382 20 673 904