Entext inženjering

Entext inženjering

Entext Inženjering d.o.o. je kompanija osnovana 2017.godine u Podgorici. Nastala je spajanjem vizija dvije renomirane kompanije W.D. CONCORD WEST D.O.O. Beograd (Srbija) i ENTEXT D.O.O. Podgorica (Crna Gora) sa željom da se u potpunosti zadovolje zahtjevi tržišta u Crnoj Gori. Entext Inženjering d.o.o. je licencirana građevinska firma za projektovanje i izvođenje svih građevinskih radova. Ako želite da oplemenite svoj životni ili radni prostor, tu smo za vas. Sa timom sačinjenim od profesionalaca sa dugogodišnjim radnim iskustvom u zemlji i inostranstvu do mladog kadra sa novim idejama i znanjima, imamo kapacitet da ispunimo sve vaše zahtjeve. Iza nas su godine timskog rada i širok spektar reprezentativnih referenci. Naš cilj je zadovoljan klijent i to nam je najbolja reklama.

ENTEXT d.o.o. Crna Gora

Misija ENTEXT-a jeste da učestvuje i pomaže u stvaranju lijepog životnog ambijenta, da obezbjeđivanjem kvalitnih proizvoda, ali i dobrom postprodajnom uslugom doprinosi podizanju životnog standarda u Crnoj Gori. Ali još nešto veće i važnije je naša misija: da saznanja i iskustva koja imamo, dijelimo sa drugima; da edukujemo, savjetujemo i usmjeravamo naše saradnike i klijente, kao i tržište u cjelini.

Mi smo tim profesionalaca u oblasti arhitekture i uređenja prostora i preko dvadeset godina, naša osnovna misija je stvaranje ljepšeg i funkcionalnijeg životnog ambijenta. Kroz njegovanje vrijednosti vrhunskog dizajna, estetike i kvaliteta, usmjereni smo da našim klijentima ponudimo brojne usluge koje obuhvataju:

  1. Ponudu od preko 200 najboljih svjetskih proizvođača u oblasti uređenja prostora;
  2. Besplatne konsultacije i profesionalno projektovanje prostora
  3. Besplatnu isporuku proizvoda u roku od 48h na teritoriji Crne Gore;
  4. Savremeni izložbeni prostor od preko 1200 metara kvadratnih, od sada i na dvije lokacije (Podgorica i Radanovići), kao salon renomiranog brenda KARE;
  5. Stručni tim čine arhikitekte, dizajneri enterijera i savjetnici u prodaji, uvijek dostupan za sve savjete
  6. Logistički centar na preko 40000 metara kvadratnih, sa sopstvenim vozilima i špedicijom;
  7. Saradnju sa najboljim izvođačkim kompanijama i pojedincima uzemlji.

W.D. CONCORD WEST Srbija

W. D. Concord West d.o.o je kompanija osnovana 2010. godine u opštini Palilula u Beogradu. Konstantnim radom izrasli smo u lidersku kompaniju koja okuplja stručnjake različite kvalifikacione strukture i broji više od 170 zaposlenih. Razvili smo svoje usluge kroz različite grane građevinarstva, gde primat držimo u oblasti visokogradnje. Opširnije o W. D. Concord West poslovanju pogledajte u rublikama USLUGE I PROJEKTI. Cilj kompanije W. D. Concord West d.o.o je da svaki završeni projekat dobije funkcionalnu celinu, kao i da investitori uvek budu zadovoljni krajnjim rezultatom i da to bude naš najbolji marketing.

Želite da ugovorite sastanak?

About Us

Nudimo usluge nadgledanja, planiranja, projektovanja i izgradnju projekata, od početka do kraja. Iskusni menadžment tim pruža usluge rukovođenja aktivnostima pripremnih radova, nabavkom, izgradnjom i tehničkim prijemom.

Address

Mihaila Lalića br.12
81000 Podgorica
Crna Gora
PIB 02652340

Ponedjeljak - Petak: 08:00 – 16:00
Subota: 08:00 – 14:00
+382 20 673 904