Usluge

Šta radimo

ENTEXT ENGINEERING nudi profesionalnu uslugu koja nadgleda planiranje, projektovanje i izgradnju projekta od početka do kraja. Mi možemo pružiti iskusni menadžment tim za upravljanje kako bismo upravljali aktivnostima u vezi sa predkonstrukcijom, nabavkom, izgradnjom, funkcionalnom proverom, unapred puštanjem u rad, puštanjem u rad, završetkom MEP-a i uspješnim pokretanjem projekta. Sastavni dio ovog pristupa je nezavisno nadgledanje kritičnih zadataka i akcija, uključujući kompletno posmatranje i detaljno izveštavanje od strane kvalifikovanog inspektora kako bi se osigurala usklađenost sa važećim projektnim dokumentima i kodovima. Mi smo orijentisani na rezultate i ekonomični.

Our services

 • Projektni menadžment

  Na ENTEXT ENGENEERING-u, naš tim za upravljanje projektom ima stručnost za komunikaciju, koordinaciju i izgradnju koja je potrebna da posluži kao veza između svih učesnika projekta, uključujući vlasnika projekta, opreme i dobavljača materijala, inženjera i drugih proizvođača. Inženjerski projekti mogu biti složeni i haotični, tako da poslujemo kao jedinstveni kontaktni centar naših klijenata za ceo projekat, pojednostavljujući iskustvo klijenta i pomagajući osigurati uspješan dizajn i izgradnju.

 • Upravljanje radovima

  ENTEXT ENGENEERING pruža iskusne resurse za upravljanje gradilištem, koji služe kao zastupni predstavnik našeg klijenta. Ponosimo se što preuzimamo lični pristup uslugama upravljanja građevinarstvom, a istovremeno održavamo odgovornost za upravljanje i koordinaciju specifičnih aktivnosti na radnom mestu. Sa ENTEKST ENGENEERING-om kao vašim partnerom za upravljanje izgradnjom, vaš projekat će biti nadgledan i koordiniran stručno da podrži našu posvećenost kvalitetnom radu, procedurama na poslu, završetku na vrijeme i pridržavanju budžetskih zahtjeva.

 • Inženjering

  ENTEXT ENGINEERING ima puno osoblje licenciranih inženjera različitih profila i specijaliteta od civilnih i strukturalnih do završnih radova. Kombinovanje naših inženjerskih usluga sa našim upravljačkim sposobnostima čini ENTEXT ENGINEERING vašim pouzdanim partnerom za jedno-izvornu odgovornost za praktično bilo koji projekat.

 • Ugovaranje i nabavka

Od upoznavanja do primopredaje

Na ovaj sastanak mogu da se uključe akteri na visokom nivou, kao što su sponzor projekta, menadžment i menadžer projekta, kao i članovi tima i rukovodilac projekta. Ovaj sastanak igra vitalnu ulogu jer pruža menadžeru projekata priliku da definiše zajednički cilj i svrhu kompletiranja projekta, kao i da stvori konsenzus i definiše faze implementacije Projekta.

 • 1

  Upoznavanje

  projektni zadatak, upoznavanje sa terenom, tipovi radova, izbor materijala i izvođača

 • 2

  Planiranje

  usaglašavanje zahtjeva i pronalaženje najboljeg rješenja

 • 3

  Realizacija

  rad na terenu strogo poštujući planirane rokove

 • 4

  Primopredaja

  finalna provjera i potpisivanje primopredaje

Želite da ugovorite sastanak?

About Us

Nudimo usluge nadgledanja, planiranja, projektovanja i izgradnju projekata, od početka do kraja. Iskusni menadžment tim pruža usluge rukovođenja aktivnostima pripremnih radova, nabavkom, izgradnjom i tehničkim prijemom.

Address

Mihaila Lalića br.12
81000 Podgorica
Crna Gora

Ponedjeljak - Petak: 08:00 – 16:00
Subota: 08:00 – 14:00
+382 20 673 904