Usluge

Šta radimo

Entext Inženjering nudi profesionalnu uslugu koja nadgleda planiranje, projektovanje i izgradnju projekta od početka do kraja. Mi možemo pružiti iskusni menadžment tim za upravljanje kako bismo upravljali aktivnostima u vezi sa predkonstrukcijom, nabavkom, izgradnjom, funkcionalnom provjerom, puštanjem u rad, završetkom MEP-a i uspješnim pokretanjem projekta. Sastavni dio ovog pristupa je nezavisno nadgledanje kritičnih zadataka i akcija, uključujući kompletno posmatranje i detaljno izvještavanje od strane kvalifikovanog inspektora kako bi se osigurala usklađenost sa važećim projektnim dokumentima i kodovima. Mi smo orijentisani na rezultate i ekonomičnost.

Usluge

 • Projektni menadžment

  Naš tim za upravljanje projektom je izuzetno stručan u komunikaciji i koordiniranju što je neophodno u korelaciji između svih učesnika projekta, uključujući vlasnika projekta, opreme i dobavljača materijala, inženjera i drugih podizvođača. Inženjerski projekti mogu biti složeni i haotični, tako da poslujemo kao jedinstvena cjelina i predstavljamo pouzdanog partnera za čitav projekat, osiguravajući uspješan dizajn i izgrdanju.

 • Upravljanje radovima

  Entext Inženjering posjeduje iskusne ljudske resurse za upravljanje gradilištem. Ponosimo se što preuzimamo lični pristup u upravljanju građevinarstvom, a istovremeno održavamo odgovornost za upravljanje i koordinaciju specifičnih aktivnosti na radnom mjestu. Sa Entext Inženjering-om kao vašim partnerom za upravljanje izgradnjom, vaš projekat će biti stručno nadgledan i koordiniran da podrži našu posvećenost kvalitetnom radu, procedurama na poslu, završetku zadataka u dogovorenim vremenskim okvirima i pridržavanju budžetskih zahtjeva.

 • Inženjering

  Entext Inženjering u svom timu posjeduje licencirane inženjere različitih profila. Kombinovanje naših inženjerskih usluga sa našim upravljačkim sposobnostima čini Entext Inženjering vašim pouzdanim partnerom.

 • Ugovaranje i nabavka

  Ugovaranju pristupamo sa posebnom pažnjom, obzirom da je to prvi korak ka uspješnoj realizaciji cjelokupnog projekta. Precizno definisanje uslova nam omogućava da klijentu pružimo najbolju moguću uslugu od početka do kraja realizacije projekta. Nabavka, takođe, čini prvu i jako bitnu fazu izgradnje. Značaj koji pridajemo održivoj i odgovornoj nabavci ima za cilj postizanje odličnih rezultata.

Od upoznavanja do primopredaje

 • 1

  Upoznavanje

  projektni zadatak, upoznavanje sa terenom, tipovi radova, izbor materijala i izvođača

 • 2

  Planiranje

  usaglašavanje zahtjeva i pronalaženje najboljeg rješenja

 • 3

  Realizacija

  rad na terenu strogo poštujući planirane rokove

 • 4

  Primopredaja

  finalna provjera i potpisivanje primopredaje

Želite da ugovorite sastanak?

O nama

Nudimo usluge nadgledanja, planiranja, projektovanja i izgradnju projekata, od početka do kraja. Iskusni menadžment tim pruža usluge rukovođenja aktivnostima pripremnih radova, nabavkom, izgradnjom i tehničkim prijemom.

Adresa

Mihaila Lalića br.12
81000 Podgorica
Crna Gora
PIB 02652340

Ponedjeljak - Petak: 08:00 – 16:00
Subota: 08:00 – 14:00
+382 20 673 904